CULTURA DE LA IMATGE
FORMACIÓ

CULTURA DE LA IMATGE

Si no ho veieu no ho apreneu. Aquesta és la principal premissa que trasllado als meus alumnes quan estic impartint un taller. M’apassiona la seva mirada quan se superen a si mateixos, entenent allò que fins aquell moment desconeixien i els permet millorar.

Per a entendre les persones que tinc al davant i comunicar adequadament, cal d’una banda un coneixement profund en la matèria, però sobretot la sensibilitat i la motivació per fer-ho possible.

El meu compromís amb l’alumnat és oferir una base en la que puguin iniciar-se en un mon tant apassionant com aquest. Com deia Lao-Tse un viatge de mil milles comença amb el primer pas, i a mi em motiva veure com el fan per a seguir creixent.

Més enllà de desvetllar els fonaments bàsics de la fotografia, l’important és que els alumnes se sentin motivats per a seguir evolucionant. Sempre dic que la fotografia o el vídeo són una carrera de fons, perquè l’aprenentatge es va fent al llarg del camí.

La meva experiència com a docent està avalada tant per empreses privades, com per ajuntaments. Girona emprèn, l’Institut Santa Eugènia, el Grup Costa Brava Centre o l’ICE de l’UdG són alguns exemples.

Total: