REALITAT VIRTUAL
REALITAT VIRTUAL

TOUR VIRTUAL DE 360º

La visita virtual s'ha convertit en una eina de màrqueting imprescindible. La visualització envolupant i la navegació interactiva pels espais redueix la incertesa, i per tant, genera confiança.

Cas pràctic d’Ipsos MediaCT

 Descarrega arxiu PDF

Google Street View Trusted

Produeix Feeling té la certificació de Google com a fotògraf de confiança per a realitzar tours virtuals de 360º des del 2013.

A Google podeu trobar la següent informació. Planteja els beneficis i la importància de les imatges i els tours virtuals a les fitxes de Google My Business:

-Inspira confiança i ajuda als clients a trobar-te més de pressa publicant visites virtuals immersives de la teva empresa.

-Les visites de 360° permeten als clients fer una ullada a l’interior abans de visitar-te i potencien la teva visibilitat en línia.

-El 62% dels visitants s’estimen més veure fitxes de Google My Business amb fotos de l’interior de la teva empresa.

-Les fitxes que inclouen fotos i una visita virtual tenen el doble de probabilitats d’atreure l’interès dels usuaris.

-Les fitxes completes inspiren confiança i tenen un 78% més de possibilitats que els usuaris les associïn a empreses ben consolidades.

-De mitjana, el 41% de les cerques d’empreses a Google Maps acaben en una visita in situ.

-Les fitxes amb fotos i visites virtuals motiven els clients a fer una compra en el 29% dels casos.

Tour virtual Google Street View

Altres tours virtuals realitzats

Servei Premium

El servei Premium és útil per a aquells projectes que necessiten eines d’interacció més especialitzades de les que pot oferir Google Street View Trusted. Imprescindible en projectes realitzats amb altres professionals com programadors informàtics o creadors 3D.

Ofereix la llibertat de poder pujar o eliminar el tour virtual del servidor a l’instant, o en aquells espais que Google no permet realitzar un tour virtual.

El tractament de les imatges pot ser més acurat, eliminant reflexes dels equips a miralls o superfícies reflectants, o el trípode a la zona més baixa de la fotografia panoràmica.

Total: